DJKek - Din personlige DJ

Musikken har været en passion igennem mange år. Siden de glade barndomsdage har tiden gået med lytning til rigtig meget forskelligt musik. Stilen har ændret sig mange gange, men altid vendt tilbage til det samme standpunkt.Med tiden set bag sig, har musikken fyldt en stor del af livet, både med afspilning, men også med afvikling. Igennem flere år har arbejdet som lydmand og tekniker til diverse arrangementer, givet mere og mere teknisk indsigt i hvordan lyd også skal være. Passionen for generalt god lyd, har stået rigtig højt. Dette har både sine fordele og ulemper, men det lærer man jo at leve med.Min DJ passion startede tilbage i 2004/2005 hvor jeg begyndte med at være DJ på computeren med VirtualDJ og andre sjove DJ programmer. Tiden ændrede sig meget hurtigt til at jeg fra 2006 begyndte at spille via Traktor og CDér. CDérne har været hårde at slå ud. Indtil 2012 har CDér været min bedste ven og været et meget stort nødvendigt redskab for at kunne skabe den gode fest og stemningen.Ikke nok med at CDérne har fyldt meget siden 2006, men siden der har Pioneer også fyldt min hjerne med alle deres fantastiske afspillere og mixere, som har gjort at min passion virkelig har kunne leve sig ud i verdenen. Dette ikke at sige at andre mærker ikke er gode og er vildt fantastiske, men det har været Pioneer som min passion er gået gennem.Med mine mange år som DJ, har jeg lagt mit fokus på genren Mainstream. Dette med baggrund i at jeg selv har været hele møllen rundt, fra Heavy Metal til Hardstyle. Har fundet mit standpunkt i Mainstream. Mainstream som går tilbage til 1980 og frem til nutidens. Musiksamlingen ligger meget spredt men holder sig meget til det Mainstream, da jeg vælger at lade andre om at spille de genre som de føler sig 110% rustet til.